Rejseruter

En masse gode rejseforslag

Vi elsker at rejse – og vi elsker at rejse på mange forskellige måder.

Vi håber på, med disse rejseruter, at vi kan inspirere til at komme ud og opleve jeres rejseland på en anderledes, men samtidig på en kulturel, måde.

Nogle rejseruter er naturligvis mere tæt på befolkningen end andre, men det at åbne for muligheden og se andre dele af rejselandet hvadenten det er fra et tog sæde, bus sæde eller andet vil helt sikkert få dig tættere på kulturen.

(Siden her er relativ ny – vi skal nok skynde os at få postet en masse gode rejseruter)

Rejseruter

Vores forskellige rejseruter

Rejs rundt med fly

Det lyder måske lidt fjollet, for næsten alle rejser starter med at sætte sig ind i et fly. Men det der menes her, er at du rejser til så stort et land og der er flere byer eller områder skal opleves. Vi har f.eks haft rejseruter med fly i Australien og USA, som du kan finde nedenfor.

Rejseruter med bil eller motorhome

Vi elsker roadtrips! Det er nok en af vores favorit måder at rejse på. Man kan lige dreje fra eller gøre et holdt, hvis man ser noget interessant og ruten og de små udflugter man tager er helt i eget tempo. Vi har haft kør-selv-rejser i USA, Kroatien, Costa Rica og mange flere, de ligger allesammen nedenfor.

Rejseruter med tog og bus

Dette er også en af vores fortrukne rejsemåder. Der er ikke lige så meget flexibilitet i at rejse med tog eller bus som i lejet bil, men det er mange gange en god og billig måde at komme ud og opleve landet. Vi har rejst med bus og tog i Mexico, Grækenland, Guatemala og mange andre destinationer, de ligger allesammen nedenfor.

Krydstogter

Krydstogter er helt sikkert også en rejseform vi holder rigtig meget af. Der kan man opleve at rejse med lidt luksus, også selvom man har købt den billigste indvendige kahyt. Bagagen der bliver leveret i kahytten, lækker god buffet og gratis is i lange baner. Nøj, hvor kunne vi godt bruge et krydstogt lige nu. Du kan finde nogle af vores krydstogter nedenfor.