Rejseruter

Er der noget bedre end at rejse?

Nah, det tror vi ikke der er!

“At rejse er at leve” – skrev gamle H.C. Andersen for mange mange år siden og der er vidst ikke noget der har ændret sig ved dette synspunkt i århunderede. 

Vi elsker at rejse – og vi elsker at rejse på mange forskellige måder. 

Et lækkert krydstogt, en fortryllende togrejse eller et spændende roadtrip – vi er klar på dem alle. 

Vi håber, med disse rejseruter som vi selv har taget, at vi kan inspirere dig til at sammensætte en rejse, så den passer til dine ønsker. 

Rejs rundt med fly

Det lyder måske lidt fjollet, for næsten alle rejser starter med at sætte sig ind i et fly. Men det der menes her, er at du rejser til så stort et land og der er flere byer eller områder skal opleves. Vi har blandt andet haft rejseruter med fly i Australien og USA, som du snart kan finde nedenfor.

Rejseruter med bil eller motorhome

Vi elsker roadtrips! Det er nok en af vores favorit måder at rejse på. Man kan lige dreje fra eller gøre et holdt, hvis man ser noget interessant og ruten og de små udflugter man tager er helt i eget tempo. Vi har haft kør-selv-rejser i USA, Kroatien, Costa Rica og mange flere, de kommer allesammen til at ligge nedenfor.

Rejseruter med tog og bus

Dette er også en af vores fortrukne rejsemåder. Der er ikke lige så meget flexibilitet i at rejse med tog eller bus som i lejet bil, men det er mange gange en god og billig måde at komme ud og opleve landet. Vi har rejst med bus og tog i Mexico, Grækenland, Guatemala og mange andre destinationer, de kommer allesammen til at ligge nedenfor.

Krydstogter

Krydstogter er helt sikkert også en rejseform vi holder rigtig meget af. Der kan man opleve at rejse med lidt luksus, også selvom man har købt den billigste indvendige kahyt. Bagagen der bliver leveret i kahytten, lækker god buffet og gratis is i lange baner. Nøj, hvor kunne vi godt bruge et krydstogt lige nu. Du kan finde vores krydstogtsoplevelser nedenfor.