Vilkår & Betingelser

Det med småt!

PRODUKTER & SERVICES

Produkter eller services der udbydes eller sælges direkte fra www.rejsekompasset.dk beskrives i detaljer på hjemmesiden. Besvarelse af supplerende oplysninger eller spørgsmål i forlængelse af de eksisterende oplysninger, kan opnås på denne mailadresse: christina@rejsekompasset.dk.

PRISER

Ændringer i oplyste priser på hjemmesiden kan ændres uden forbehold eller varsel. Såfremt du som kunde køber et produkt eller en service, vil www.rejsekompasset.dk acceptere den oplyste pris og køber vil blive faktureret den pris der er gældende på bestillingstidspunktet. Alle priser oplyses og faktureres inklusiv moms. 

REKLAMELINKS

Rundt om på bloggen kan du støde på reklamelinks. Disse links fører til hjemmesider der sælger produkter eller services som vi anbefaler. Det kan være alt lige fra tasker og kameraudstyr til hoteller, billeje og udflugter. Det vil være tydeligt anført hvis artiklen eller siden indeholder reklamelinks og der vil ved hvert link tydeligt være angivet (Reklamelink).

Disse reklamelinks giver os en lille kommision af det du booker/køber for, men den pris du betaler for produktet eller servicen er den samme uanset om du benytter vores link eller ej. Reklameindtægterne hjælper med at holde hjemmesiden kørende og gratis at benytte for alle. Vi følger naturligvis til enhver tid Forbrugerombudsmandens retningslinjer i forhold til brug af reklamelinks.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Hjemmesiden www.rejsekompasset.dk bringer relevante information om andre hjemmesider til dig igennem links. Disse hjemmesider kontrolleres ikke af www.rejsekompasset.dk og derfor kan vi på ingen måde stå til ansvar for deres indhold. Der sker en grundig kontrol af indholdet på tidspunktet for oprettelse af links og informationer og ingen links fører på oprettelsestidspunktet til skadeligt, stødende eller pornografisk materiale.

FORTRYDELSESRET

Ved køb og bestilling af produkter og services på www.rejsekompasset.dk, herunder digitale produkter som e-bøger, digitale foredrag, undervisningsmateriale m.m. fraskriver køber sin normale fortrydelsesret på 14 dage.

EJEROPLYSNINGER

Hjemmesiden www.rejsekompasset.dk ejes og drives af Christina Lauruhn-Peippo.

E-mail christina@rejsekompasset.dk

FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER

www.rejsekompasset.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler, vilkår og betingelser der er gældende for denne hjemmeside. Det er derfor dit eget ansvar som læser/besøgende at holde dig opdateret om eventuelle ændringer.

Opdateret 1. november 2023