Et eventyrligt rejsepar


Hej!

Vi er Christina og Kenneth, et rejsepar med eventyrlystne rejsefødder og et naturelskende mindset.

RejseKompasset er vores lille hjørne af det store internet, hvor vi ønsker at inspirere med vores rejseblog, til at opleve verden og blive
tryllebundet af dens storslåethed.
Vi vil naturligvis dele alle vores spændende (og andre gange, knap så spændende) eventyr med dig her på bloggen på et personligt og ærligt plan.

Som da vi f.eks tilbragte nytårsaften i New York, i silende regn og for langt væk til at være en del af festen på Times Square. 
Eller når vi oplever fantastiske øjeblikke som en sejltur igennem Borneos jungle om natten uden lys og kun kan registrere alle lydene.
Eller da vi oplevede de mange forskellige USA’s nationalparker på vores roadtrip i det vestlige USA.

Det er livsbekræftende at se og møde de ting ude i verden, som de fleste nok kun ser i TV eller på de sociale medier og 
vi føler os meget priviligeret over alle de oplevelser vi har fået indtil videre.

Hvem er vi?

Christina

Christina

Christina er bloggens skribent, fotograf og kreative sjæl.
Hun har trådt sine vande i diverse rejsebureauer og har altid nye kreative idéer til, hvordan vores næste rejse skal se ud.
Nogengange kan hun have flere rejser på tegnebrættet og kan næsten ikke beslutte, hvilken én der skal tages.
Hele verden skal ses og opleves!
Christina har altid gang i tusind ting der kan gøres og igangsættes.
Og mens hun sørger for at der kommer nyt og spændende indhold på bloggen her, så er det også hende der redigerer alle vores rejsevideoer på vores Youtube kanal.
Christinas passion er at rejse – at opleve spændende kulturer og fantastisk natur ude i verden, er noget hun brænder for. 
Den største forkærlighed hun har, er dog for havet og alle dets væsner – især spækhuggeren. 

Kenneth

Kenneth

Kenneth er bloggens tekniske afdeling.
Han sørger for at tandhjulene er smurt og at Christina kan arbejde på bloggen så smooth så muligt.
Kenneths rolige sind og altid positive holdning sørger for at det altid er sjovt at fare vild, at bilen løber tør for benzin i midten i ingenting (mens det øsregner) eller hvis ting ikke lige går som det skal. Der skal mere til at slå ham ud!
Til daglig er han NAV Business Central konsulent, men i hans hoved bliver der kæmpet store krige mellem elvere, orker og drager. Hans fantasi er på et niveau, hvor almindelige dødelige ikke kan følge med og hans livlige fortællinger han bare vælter ud af ærmet, kunne slå Ringenes Herre af hylden. (Skriv nu den bog, for pokker!)
Ud over at passe sit job, så sørger han for at fantasien bliver holdt ved lige, som rollespils-gamemaster.

Om dette rejsepar

20 hurtige om os!

Derudover så er vi også meget opmærksomme på naturen og vores omgivelser når vi rejser, så istedet for at at slå håndklædet ud og bruge flere timer liggende på stranden, så går vi istedet en tur og samler det skrald ind, vi kan bære.

Vi er absolut ikke fanatikere, men vi holder fast i, at hjælpe vores klode med det minimale vi nu kan. 

Samler skrald

Hvad kan vi hjælpe dig med...

Indtil videre har vi rejst i mere end 40 lande – og flere kommer helt sikkert på den liste.

Vi har vandret gennem tætte jungler og på historiske bygningsværker, vi har besteget skyhøje bjerge, stødt på oldgamle ruiner, holdt diverse dyrearter, roadtrippet flere tusinde kilometer i flere lande, og meget meget mere.

Vi tror på at rejser og oplevelser giver os langt mere end et langt arbejdsliv vil gøre, og vi håber og tror på, at vi med RejseKompasset kan være med til at hjælpe dig med at komme ud og opleve vores allesammens vidunderlige verden noget mere.

Lad dig evt. blive inspireret her med enten at forsøge at finde din destination eller evt. se nogle af vores rejseruter – for at få inspiration til din næste rejse.
(Bloggen er startet op i sidste halvdel af 2021, så vi gør alt hvad vi kan, for at få skrevet alle vores oplevelser ind)

Smag for verden!

2021 blev året, hvor vi fik en forsmag på at være digitale nomader.

Kenneth fik muligheden for at tage sit arbejde med ud i verden og det blev startskuddet for 8 måneders rejse vi havde fordelt i Mellemamerika og på Balkan.
Et liv, vi helt sikkert har fået smag for.

At kunne rejse lidt langsommere end de normale hektiske rundrejser vi tager på, og kunne sætte os og arbejde ved poolen eller ved den lækre udsigt, er absolut noget vi godt kunne gøre igen.  

Digitale nomader

Vi har forelsket os i mange steder derude, men der er helt sikkert også mange steder, som står på vores liste!

Vores drøm er helt bestemt at få sluppet det obligatoriske 9-5 hamsterhjul og rejse ud i verden og få de spændende kulturer og den spetakulære natur helt tæt på os igen.

Lad os fortælle dig, vise dig og tage dig med…
Følg vores eventyr på bloggen her, på Instagram, Facebook og ikke mindst på vores rejsevlog på Youtube, som vi startede da vi startede vores digitale nomadeliv og rejste til Mexico i december 2020.

Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi skriver om lækre rejser, oplevelser og udfordringer, samt konkurrencer og mange andre spændende rejserelateret ting.
(vi lover ikke at spamme dig – vi hader det nemlig selv) 

Og så ses vi måske derude… en dag.

Christina og Kenneth

Tag med os på eventyr!

Vi planlægger at rejse omkring 6 måneder om året. Næste rejse går til Costa Rica og Mexico. Tilmeld dig vores rejseunivers, hvor vi skriver om planlægning, oplevelser, udfordringer og mange andre spændende rejserelateret ting.

De mere personlige posts: