Et eventyrlystent rejsepar

Hej!

Vi er Christina og Kenneth, et rejsepar med eventyrlystne rejsefødder og et naturelskende mindset.

Vores liv har formet sig, så vi har mulighed for at rejse ud med computeren under armen, men da vi har fire store kærligheder hjemme i Danmark, har vi valgt “kun” at være digitale nomader på deltid.

Så tre-fire-fem måneder om året stikker vi af på nye eventyr, hvor der er fantastiske oplevelser og hvor der er nok wifi til også at kunne passe vores jobs. 

Bloggen, RejseKompasset er vores lille hjørne af det store internet, hvor vi ønsker at inspirere til at opleve verden og blive tryllebundet af dens storslåenhed.

Fra vores eventyr skriver vi guides og fortællinger på et personligt og ærligt plan. Så vi deler både de skønne og fantastiske oplevelser, men også de knap så spændende eventyr med dig.

Som da vi f.eks. tilbragte nytårsaften i New York, i silende regn og for langt væk til at være en del af festen på Times Square. Eller da næsten alt gik galt på vores Sydindiske eventyr.
Eller når vi oplever fantastiske øjeblikke som en sejltur igennem Borneos jungle om natten uden lys og kun kan registrere alle lydene.
Eller da vi oplevede de mange forskellige USA’s nationalparker på vores roadtrip i det vestlige USA.

Det er livsbekræftende at se og opleve de ting ude i verden, som de fleste nok kun ser i TV eller på de sociale medier og 
vi føler os meget privilegeret over alle de oplevelser vi har fået indtil videre.

Hvem er vi

Christina

Christina

Christina er bloggens skribent, fotograf og kreative sjæl.
Hun har trådt sine vande i diverse rejsebureauer og har altid nye kreative idéer til, hvordan vores næste rejse skal se ud.
Nogengange kan hun have flere rejser på tegnebrættet og kan næsten ikke beslutte, hvilken én der skal tages.
Hele verden skal ses og opleves!
Christina har altid gang i tusind ting der kan gøres og igangsættes.
Og mens hun sørger for at der kommer nyt og spændende indhold på bloggen her, så er det også hende der redigerer alle vores rejsevideoer på vores Youtube kanal.
Christinas passion er at rejse – at opleve spændende kulturer og fantastisk natur ude i verden, er noget hun brænder for. 
Den største forkærlighed hun har, er dog for havet og alle dets væsner – især spækhuggeren. 

Kenneth

Kenneth

Kenneth er bloggens tekniske afdeling, samt korrekturlæser.
Han sørger for at tandhjulene er smurt og at Christina kan arbejde på bloggen så smooth så muligt.
Kenneths rolige sind og altid positive holdning sørger for at det altid er sjovt at fare vild, at bilen løber tør for benzin i midten i ingenting (mens det øsregner) eller hvis ting ikke lige går som det skal. Der skal mere til at slå ham ud!
Til daglig er han Microsoft NAV BC konsulent, men i hans hoved bliver der kæmpet store krige mellem elvere, orker og drager. Hans fantasi er på et niveau, hvor almindelige dødelige ikke kan følge med og hans livlige fortællinger han bare vælter ud af ærmet, kunne slå Ringenes Herre af hylden. (Jep, han burde netop skrive bøger!)
Men når vi er hjemme sørger han for at holde fantasien ved lige, som rollespils-gamemaster.

Om dette rejsepar

20 hurtige om os!

Derudover så er vi også meget opmærksomme på naturen og vores omgivelser når vi rejser, så istedet for at at slå håndklædet ud og bruge flere timer liggende på stranden, så går vi istedet en tur og samler det skrald ind, vi kan bære.

Vi er absolut ikke fanatikere, men vi holder fast i, at hjælpe vores klode med det minimale vi nu kan. 

Samler skrald

Hvad kan vi hjælpe dig med...

Indtil videre har vi rejst i mere end 40 lande – og der kommer helt sikkert flere på den liste.

Vi har vandret gennem tætte jungler og på historiske bygningsværker, vi har besteget skyhøje bjerge, stødt på oldgamle ruiner, set diverse endemiske dyrearter, roadtrippet flere tusinde kilometer i flere lande, og meget meget mere.

Vi tror på at rejser og oplevelser giver os langt mere end et langt arbejdsliv vil gøre, og vi håber og tror på, at vi med RejseKompasset kan være med til at hjælpe dig med at komme ud og opleve vores allesammens vidunderlige verden noget mere.

Lad dig evt. blive inspireret her med enten at forsøge at finde din destination eller evt. se nogle af vores rejseruter – for at få inspiration til din næste rejse.

Vi har sammensæt en god og grundig måde hvordan du kan sammensætte en oplevelsesrig rejse uden at tage fejl af rejsedage, hente bil-dage eller andet der skal planlægges.

Kig forbi vores side: PLANLÆG DIN REJSE og køb vores e-bog “Sådan planlægger du din rejse”.

Smag for verden!

Vores digitale nomadestil startede i dec 2020.

Kenneth arbejdede alligevel meget hjemmefra pga pandemien, så han fik muligheden for at tage sit arbejde med ud i verden.

Vi rejste rundt på en 8 måneders rejse, som vi havde fordelt i Mellemamerika og på Balkan. 
Et liv, vi helt sikkert fik smag for.

Det at kunne rejse lidt langsommere end de normale hektiske rundrejser vi har taget i årenes løb. Og kunne sætte os og arbejde ved poolen eller ved den lækre udsigt, er absolut godt for sjælen.

Vi har nu fundet en balance mellem job, familie og rejser. Vores børn og familie er vigtige og derfor har vi nu valgt at slå os ned i StorKøbenhavn, men med mulighed for at rejse ud i verden 2-3 gange om året i 1½-2 måneder ad gangen.

Digitale nomader

Vi har forelsket os i mange steder derude, men der er helt sikkert også mange steder, som står på vores liste!

Lad os fortælle dig, vise dig og tage dig med…
Følg vores eventyr her på bloggen, på Instagram, Facebook og ikke mindst på vores rejsevlog på Youtube, som vi startede da vi startede vores digitale nomadeliv og rejste til Mexico i december 2020.

Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi skriver om lækre rejser, oplevelser og udfordringer, andre spændende rejserelateret ting og hvad livet ellers byder os.
(vi lover ikke at spamme dig – vi hader det nemlig selv) 

Og så ses vi måske derude… en dag.

Christina og Kenneth

Kom med på eventyr!

Tilmeld dig vores rejseunivers, hvor vi skriver om rejser, oplevelser, udfordringer på rejser og mange andre spændende rejserelateret ting.
Vi rejser ud 2-3 gange om året i et par måneder til forskellige steder i verden.
Så kom med ud på eventyr!

De personlige posts