COSTA RICA

Rejseblog om Costa Rica

En rejse til Costa Rica er en rejse til paradis. Vi har været så heldige at kunne opleve dette lille fantastiske land i Mellemamerika ad flere omgange og vi kommer uden tvivl tilbage efter flere oplevelser. 

Costa Rica har en helt unik geografi og biodiversitet. 25% af landet er nationalparker eller beskyttede områder til lands eller til vands. Dets tætte jungler myldrer med liv, der er utallige mægtige vulkaner og bjerge og du vil slet ikke kunne få nok af skønne og smukke sandstrande langs Stillehavet eller det Caribiske Hav. Et hop i bølgen blå vil kunne give dig endnu flere oplevelser under overfladen, enten med snorkel eller på et dyk.

Der findes over en halv million dyrearter i Costa Rica og næsten tusind af disse er fugle. Når man som dansker kommer til SÅ frodigt et land kan man godt blive overvældet af biodiversiteten. Man indser lidt at vi selv bor i en biologisk ørken hvor det mest ophidsende er genindførelsen af ulve eller en sjælden hval der kan finde på at gæste vores indre farvande.

Når man om morgenen vågner op til lyden af papegøjer og ser kolibrier sværme om blomsterne, får man virkelig øjnene op for det rige dyreliv. 

Ud over den mangfoldige natur, byder Costa Rica på et lækkert køkken med en masse spændende retter, kryderier og ingredienser. Det er et fredeligt og sikkert rejseland. Samtidig er det et land hvor en afslappet livsstil trives. Det kaldes “Pura Vida”, bedst oversat betyder det, ‘det rene liv’. Det er mere end blot et udtryk, det indkapsler hele livsstilen hos costaricanerne.

Herunder kan du finde lidt inspiration til dit næste eventyr og rejse til Costa Rica.

Lige 3 hurtige

Hvilket sprog taler de i Costa Rica?

I Costa Rica taler de spansk. I turistindustrien er de gode til engelsk.

Hvad bruger de af valuta?

Valutaen i Costa Rica hedder
Costa Rica Colón. 100 CRC svarer til 1,30 DKK (2023)

Hvad er tidsforskellen fra DK?

Costa Rica er 7 timer bagud end DK. (8 timer når vi har sommertid)

Du vil her kunne finde alle vores indlæg om Costa Rica

Vidste du at...?

Når du køber noget igennem vores links, støtter du os med en lille kommission.
Det har ingen betydning for din pris overhovedet… så vil du støtte os?

(F.eks hvis du bruger nedenstående reklamelinks)