Støt bloggen

Vi bruger utalige timer for at holde RejseKompasset kørende med spændende information og indlæg om de forskellige rejser vi har haft rundt om i verden.

Alle disse timer er ubetalte – det er ren og skær passion og lyst til at dele.

Med det sagt, så håber vi inderligt at du synes at vores rejseblog er brugbar og at du får det ud af den, som du søger.

Hvad er reklamelinks så?

Rundt omkring på bloggen er du højst sandsynligt støt på teksten “(dette indlæg indeholder reklamelinks)”. 

Dette betyder at RejseKompasset er med i forskellige henvisnings- eller reklamenetværk.

Netværk der belønner bloggere der er med til at sprede budskabet omkring de enkelte hjemmesider og deres produkter eller services.

Det betyder ganske enkelt at hvis du fx klikker på et link i et af vores mange blogindlæg, kommer du ind på en webshop og hvis du så gennemfører et køb, så bliver vi belønnet med en lille procentdel af dit køb. 

Og det bedste er, at det ikke vil gå ud over din pris på varen – den forbliver den samme, uanset om du benytter vores reklamelink eller ej.

Så hvis du synes godt om vores rejsblog og gerne vil støtte os, så køb endelig løs via de forskellige reklamelinks vi har.

Støt bloggen

Nu ved du hvordan reklamelinks fungerer og vi er meget taknemmelige for jer, der allerede har været inde og købe på de forskellige hjemmesider vi henviser til.

Det betyder virkelig meget med lidt mønt hist og her, og det er helt sikkert også med til at holde vores motivation kørende til at skrive endnu mere. Tak ♡

Nedenfor har vi listet alle reklameaftaler vi har indgået.

Vi vælger kun at henvise til billeje -og bookingportaler, samt webshops, som vi selv har købt produkter eller services fra og fuldt ud kan stå inde for.

Klik, shop og støt ♡

Støt bloggen

(Alle nedenstående links med * er reklamelinks)

Flybilletter og kompensation ved forsinkelse

Her finder du de søgemaskiner vi bruger for at finde billige flybilletter ud i verden. 

Vi anbefaler altid at booke lange flystrækninger (med flere stop) direkte hos flyselskabet. Dog hvis det er små indenrigsstrækninger rundt om i verden eller direkte ruter, så kan nedenstående komme med nogle ganske gode priser.

Momondo – Her starter vi altid selv vores rejse for at se hvilke muligheder der er for at få nogle flybilletter og for at få en prisindikation.

Skyscanner – Kigger altid ved flere, for at se om prisen kan ændres.

Flypenge.dk* – Vi brugte denne, da vores fly var forsinket og de hjalp os med at få en god kompensation fra flyselskabet. Kan varmt anbefales.

Expedia* – Find alt under ét tag. Hos Expedia kan du både finde fly, hotel, billeje og oplevelser. Du kan samle det hele i en pakkerejse. 

Overnatninger:

Her finder du de hotel portaler som vi kigger på, når vi skal booke overnatninger.

Booking.com* – Vores absolutte go-to-portal. Nem, overskuelig, ingen problemer haft og nemt at komme i kontakt med overnatningsstedet. Med flere overnatninger, får du flere goder. 

Hotels.com* – Lige en enkelt gang eller to har vi benyttet denne side. De er næsten lige så gode som Booking.com, men det er vidst blot en smagssag.

Billeje:

Her finder du de biludlejning selskaber vi selv har lejet bil fra uden problemer.

Discover Cars* – super fin side og en side vi har benyttet flere gange. Meget overskuelig og har ingen problemer haft med at booke ved biludlejninger vi ikke kendte.

Oplevelser:

Her finder du forskellige oplevelses-sider som har givet os nogle fantastiske oplevelser ude i verden både i udlandet og i Danmark.

Get Your Guide* – Har et stort udvalg af oplevelser rundt om i verden og har hjulpet os med rigtig mange fine oplevelser derude. Kan kun anbefales.

Truestory* – Vi har købt fine oplevelser i gave på denne side. De har rigtig mange spændende oplevelser rundt om i Danmark. Kan varmt anbefales og de er danske (trods navnet)

Rejseudstyr:

Her finder du forskellige sider til alt hvad du kan have brug for på din rejse – lige fra kufferter, tøj og sko, myggespray og læsestof.

RejseGear* – lækre kufferter, rygsække og meget andet til din rejse. Vi fik vores kuffert lynhurtigt og uden problemer.

Backpackerlife* – denne side er ikke kun for backpackere. De har rigtig mange gode ting til outdoor og rejser.

Gucca* – vi har købt rigtig mange ting her lige fra bøger og spil, til elektronik og vi har aldrig haft problemer. Find evt. din fortrukne “Turen 
går til…- bog“, de er billige her.

Med24* – Super gode! Vi har købt både Reef Safe solcreme, og myggespray her. De er en god blanding mellem apotek og matas. De har også fine rejsestørrelser af div. produkter.

Brubeck* – tror Kenneth har den største samling af t-shirts og boxers herfra. Han er virkelig fan af deres produkter lavet med merinould. Brubeck har specialiseret sig i uldundertøj, outdoor -og fritidstøj.

Elektronik:

Her finder du forskellige sider til alt omkring elektronik, du kan have brug for på en rejse.

Proshop* – Rigtig fin side med mange forskellige ting. Vi har købt kamera tripods og forskellige ting til hjemmekontoret her. De har næsten alt – lige fra droner og støvsugere til legetøj og kaninbure. Og så har de en god outlet og demo produkter.

Evermart* –  Denne side er lidt ligesom ovenstående. De har bare alt. Fra Evermart har vi købt rigtig mange ting; fra ting til vores GoPro til softbokse til hjemme-fotostudiet. De har også en god udsalgsside med gode elektronik produkter.

Vi takker for al din støtte! ♡

Tak, fordi du nåede helt herned.

Sidder du og tænker at du egentlig ikke har brug for noget via ovenstående links, men gerne vil støtte bloggen. Enten fordi den har hjulpet dig med/på din rejse eller bare fordi du finder den god og brugbar.

Så takker vi for din tanke.
Den bedste måde du kan hjælpe os er ved at dele os og ved at følge os.

Fortæl venner og familie om os og del gerne RejseKompasset på dine sociale medier.

Og følg os endelig på Facebook og instagram.