18 fantastiske og sjove Zakynthos seværdigheder du må opleve

Vi er ikke super begejstrede for charter-rejser, men når charterbureauerne kommer med flybilletter man bare ikke kan sige nej til, så forsøger vi at overleve flyveturen så bekvemmeligt så muligt.

Derefter booker vi et andet hotel på Booking.com (reklamelink)(som ikke er på charterselskabets hjemmeside) og tager derfra ud på egne eventyr… denne gang var det Zakynthos seværdigheder der skulle opleves.

Vi fik oplevet øen både til vands og til lands og vi deler her de vigtigste ting, der er at opleve på Zakynthos.

Grækenland har 6.000 øer – alle smukke på deres egen måde.
Vi har også oplevet nogle af de andre græske øer og må sige, Zakynthos er virkelig i særklasse.

Med sine mange vinmarker, olivenlunde, uslebne kystlinjer, små landsbyer, turkisblåt vand og smukke strande er Zakynthos helt bestemt et besøg værd.

(Denne post kan indeholde reklamelinks <– hvad er det?)

Zakynthos seværdigheder Grækenland

Vi tilbragte en uge på Zakynthos, og dette var tid nok til at tjekke mange af øens seværdigheder ud og have tid til at nyde solen.

Vi valgte at leje en bil på øen, så vi kunne rundt op opleve alle Zakynthos seværdigheder.

Bilen bookede vi hjemmefra på Discover Cars (reklamelink) og den stod fin og klar til afhentning, da vi landede i lufthavnen. 

Det er billigt at leje en bil på Zakynthos – det var det ihvertfald i 2019.

Vi betalte omkring 750 kr for en uges billeje og det gav os den ultimative frihed til at komme rundt til lækre tavernas, flotte strande og andre spændende seværdigheder på Zakynthos.

Kom med på eventyr!

Tilmeld dig vores rejseunivers, hvor vi skriver om rejser, oplevelser, udfordringer på rejser og mange andre spændende rejserelateret ting.
Vi rejser ud 2-3 gange om året i et par måneder til forskellige steder i verden.
Så kom med ud på eventyr!

Lejebil på Zakynthos
Vi kan absolut anbefale en bil på Zakynthos – og Discover Cars – vi bruger dem ALTID! De er billige og nemme at booke igennem.
Tjek din egen billeje pris her:

Forslag til hoteller

Hvis du er ligesom os og har fundet nogle gode og billige flybilletter til Zakynthos og nu bare mangler et sted at bo. Så er her et par forslag til lækre hoteller med pool og hvor du har mulighed for at få en skøn havudsigt og morgenmad inkluderet.
(hotellerne er ikke er på charterselskaberne hjemmesider – 2023)

Hotellerne har gode reviews og ligger fornuftigt i forhold til lufthavn og på alle tre hoteller har du mulighed for at tilkøbe lufthavnstransfer, hvis du ikke er til at leje bil.

(hotellinks er reklamelink)

Callinica Hotel

Med kun ca 500 meter til den populære Tsilivi-sandstrand på Zakynthos ligger dette fine hotel. Med sine billige priser og gode reviews er dette et godt hotel til prisen. Der ca. 6 km til havnen i Zakynthos og gæster med bil kan parkere gratis, men der er også muligt at bestille lufthavnstransfer.

Arkadia Hotel 4*

Hotellet ligger kun 300 m fra Vardiola-stranden og med smuk udsigt over Kipselis bakker og Det Ioniske Hav. Massage kan arrangeres. Restauranten tilbyder et udvalg af græske traditionelle retter i haven og du vil kunne finde taverner og butikker inden for en kort gåtur. Lufthavnstransfer er muligt.

Hotel St. John Suites 5*

Oplev service i verdensklasse på dette 5* voksenhotel. Hotellet ligger i Tsilivi og kun 150 meter fra Planos Strand Samtlige ferieboliger på det 5-stjernede resort har pooludsigt, og gæsterne har adgang til en terrasse. Ejendommen tilbyder et fitnesscenter og en spa. Lufthavnstransport kan bestilles.

Lad os komme til de 18 fantastiske og sjove Zakynthos seværdigheder du må opleve på din rejse

1. Shipwreck Beach (Navagio Beach)

Lad os starte med hovedattraktionen på øen.
På den nordvestlige del af øen finder du denne fantastiske seværdighed. I en bugt omringet af 300 meter høje hvide klippevægge, magisk turkisblåt hav og fin hvid strand, kan dette berømte skibsvrag, MV Panagiotis findes liggende på den næsten lidt for stenede strand.
Zakynthos seværdighed Skibsvrag

Der er mange historier omkring skibsvraget, men den accepterede historie er at skibet har været brugt til smugleri for mafiaen.

Vi kom ud på lidt af et eventyr for at se stranden foroven. Vi havde parkeret bilen og gik derefter ned ad en bred stejl grussti, som derefter blev til noget af et hike.

Vores tanker var at det ikke kunne passe, men alligevel så vi nogle få andre på stien. Vi kiggede efter udkigsposten flere gange, men vi var simpelthen kommet helt på afveje.

Klatning til udsigt til skibsvrag
Udsigt Zakynthos største seværdighed

I vores små ubeskyttende klip-klappere var vi opsatte på at finde skibsvraget langt neden under os.

Og det lykkedes skam også, men det er absolut ikke en sti vi vil anbefale. 

Tilbage af samme sti som vi kom, klatrede vi af små klipper og igennem krat, for til sidst at komme op af den brede grussti igen.

Den rigtige udkigspost...

Længere henne af vejen, kunne vi se flere mennesker der stod på en fin bygget platform med udkigspost til stranden og skibsvraget.

Lige i mente, så er denne udkigspost også et stop for turistbusserne, så der kan være propfyldt med mennsker, men de vil kun lige være der i 10 min og så kører de videre igen.

Det er ikke muligt at komme fra udkigsposten ned til stranden. Du kan kun komme til stranden via vandvejen.

Zakynthos Største Seværdighed

Så hvis du vil tage et nærbillede med skibsvraget eller bare nyde solen på stranden, skal du enten tage en bådtur med andre eller selv leje en båd. Du kan gøre begge dele fra Porto Vromi, kun få kilometer syd for Navagio-stranden.
Bådturen koster 25 € pp og din egen speedbåd fra 50 € / time (2019)

Tip: Vi anbefaler dig at tage turbåden, der skal jo være en i båden hele tiden, for at passe på den og på jeres medbragte ting. (og den må ikke trækkes ind på land)

Hvis ikke du lejer bil, så er det stadig muligt at komme til stranden, se f.eks. denne tur. (reklamelink) Du kommer også forbi de nordlige Blue Caves på denne tur mm.

De henter i flere forskellige byer på den sydøstlige del af Zakynthos, tjek efter om din ferieby er inkluderet, inden du booker.

2. Blue Caves

Der er tre forskellige seværdigheder på Zakynthos der hedder Blue Caves, men vi synes helt bestemt at den nordlige del var den flotteste.
Igen kan du tage med en turbåd eller leje din egen båd.

Blue Caves Zakynthos

Vi tog en tur med en lille turbåd og det var bestemt det værd. Kaptajnen viste alle de små grotter og fortalte historier omkring grotterne og hvorfor de havde fået navnet, Blue Caves.

Navnet kommer sig af, at når det krystalklare vand reflekterer på de kridhvide klipper og med den rigtige belysning fra solen, så kommer denne helt magiske blå krystal glas farve frem i vandet. Det så virkelig lækkert ud.

På turen havde vi nogle stop for at kunne få en dukkert og udforske de små grotter på egen gånd.
Prisen for turen var 15€ pp (2019) på egen hånd.

3. Porto Limnionas

Dette sted er top lækkert. Forstil dig den hvide klippevæg. På toppen af den, finder du en fin restaurant med siddepladser i skygge og ned af klippevæggen er der hugget en form for terresser, hvor der er plads til solstole og parasoler af stråtægt hele vejen ned.

Porto Limnionas Zakynthos

For enden af terresserne hvor havet slår ind mod klippen vil du lige skulle klatre lidt på klipperne for at finde en plads til dine ting. Derefter kan du komme ud og nyde havet og starte udforskningen af de mange forskellige grottehuler der er i området.

Det ser helt surrealistisk ud, men lige overfor tårner der sig to kæmpestore grotter, som bare ser ud til at kunne fortælle oldgamle historier om pirater og om deres bytte der ligger gemt i grotterne. 

Desværre var vandet og strømmen lidt stærkere derude, så vi måtte blot nyde synet af det fantastiske krystal blå hav, de skinnende hvide klipper og digte videre på vores røverhistorier om grotterne.

Tip: På vej ned gennem de mange solbadende mennesker, er der et lille skur, hvor du kan skifte, hvis du ikke allerede har badetøj på.

Zakynthis Seværdighed Porto Limnionas

4. Zante Town

Når du besøger Zakynthos, vil vi anbefale, også lige at kigge forbi øens hovedstad.

Byen blev ødelagt i 1953 af et jordskælv, men blev genopbygget i traditionel venetiansk stil, så den føltes hyggelig og charmerende.

Zakynthos seværdighed

Tag en langsom gåtur på den smukke gågade med restauranter, alle slags butikker og iscafeer og nyd ferie-atmosfæren.

Spiser is i Zante Town
Shopping i Zante by

Det er en havneby, som ligger på den sydøstlige side af øen. Livet omkring promenaden, kan virke en smule hektisk. Der løber en stor vej imellem havet og promenaden som er fyldt med biler og scootere. Ellers kan du finde alle slags restauranter liggende side om side, sammen med diverse souvenir-butikker.

5. Agios Nikolaus

Denne lille fiskerby oser af charme. Det er faktisk kun en gade, der løber langs vandet. På gaden finder du nogle små udflugts-diske, en “tankstation” og et par restauranter. 

Helt enkel og med en meget afslappet atmosfære.

Agios Nikolaus

Nyd en drink eller snup en frokost på en af de hyggelige restauranter, hvor du kan sidde lige ved siden af vandet og nyde den maleriske udsigt.

Fra Agios Nikolaus er det muligt at tage en turbåd eller leje din egen båd for at udforske de smukke Blue Caves (nr. 2)

6. Nyd en middag i solnedgangen

Ligesom andre øer i Middelhavet, så kan Zakynthos bestemt også levere nogle ret vidunderlige solnedgange.

Når du kører rundt på øen, kan du se en masse retaurant-skilte, hvor der ivrigt reklameres med “best sunset view”, “enjoy the best sunset view” og “the islands best sunset view”.
De garanterer alle en god solnedgang. Vi fik ikke prøvet dem alle, men de skal helt sikkert nok have ret i, at de alle har en restaurant med en super lækker solnedgang.

Solnedgang på Zakynthos

Vi nød to super lækre middage imens solen gik ned, som vi gerne vil anbefale.

Den første restaurant er virkelig en skjult perle. Vi opdagede denne, da vi havde planer om at se Cave Damianos. (nr. 7)
Vi ankom omkring middag og med ikke et menneske at se, kunne vi gå lidt på opdagelse i fred og ro.

Cave Damianos Taverna er blevet bygget i et med naturen. De har brugt stenene og træerne til at skabe en smuk hyggelig taverna med en overvældende udsigt over øen.
Vi kom tilbage om aftenen for at nyde deres lækre mad og nyde en skøn solnedgang. Det var så smukt og vi synes den var en standard højere end de fleste taverner.

 

Cave Damianos Taverna Zakynthos

Vores anden taverna var lidt mere traditionel.

Porto Schiza kan findes i nærheden af ​​Kampi på den vestlige del af øen. Den familieejede restaurant ligger på en klippe ved havet og med en smuk solnedgang smager maden bare lidt bedre.

solnedgangs middag på Zakynthos

7. Cave Damianos

Kun få hundrede meter fra tavernaen nævnt ovenfor kan du udforske Cave Damianos.
Der er en sød legende skrevet i nærheden af tavernaen om hulen. Historien handler om en drage, en herre og de 12 landbyboer.

Grotterne ser ikke ud af meget, men de er fascinerende på deres egen måde
– to store huler over hinanden med en fantastisk udsigt over øen.
(Man bliver lige smidt tilbage til Flintstone tid og tænker “her ville jeg med garanti bo”)

Hvis du ikke har bil, kan du også komme ud til grotterne med denne solnedgangs-tur. (reklamelink)

Zakynthos Seværdigheder Cave Damianos

8. Økologisk gård-besøg

På vores mange køreture rundt på øen, så vi rigtig mange familiedrevne gårde, der byder turister indenfor. De har åbnet deres gårde for besøgende, så turister kan komme ind og få et lille indblik i deres liv og hvad de producerer – og så er der naturligvis også noget salg i det.

Vi kørte ind til Therianos Family Organic Farm i nærheden af Kalithea. 
Det er ikke fordi de står ude på vejen og genner dig ind. Nope, nogle steder ser ud til at være lidt lukket, men hvis de har skilt hængende med “open”, så må vi formode at der er nogle et sted 🙂

Det var et meget spontant besøg, men det var bestemt det hele værd. Kenneth er vild med oliven og vin og vi er begge fan af den mere ansvarlige måde at leve på – det var ren win-win!

Vinmarker på Zakynthos

Først fik vi en lille introduktion til stedet og kunne derefter selv gå rundt på gården.

Til slut samlede de os få mennesker der var kommet og viste os hvad de producerer på gården. Det var yderst interessant.

Vi smagte vin, rosiner, forskellige slags krydderier, honning, olivenolie og meget mere. Vi kunne også prøve deres sæbe, massageolie og cremer.
Priserne var faktisk okay for en privat økologisk gård – og det ville vi gerne støtte op omkring, så vi købte lidt olivenolie og massageolie.

Alt, hvad de gør, er organisk og bæredygtig. Selv deres plastikposer var uden plast – de var lavet af kartoffelskræller! Vi synes det er fantastisk!
Bionedbrydeligt og økologisk – vi er fans!

Organisk Gård på Zakynthos
Organisk Gård

De har også små huse/villaer til leje, og i september kan man deltage i deres vinproduktion ved at presse druer til væske med fødderne i en enorm tønde. Det lyder bestemt også som en oplevelse.

9. Lej en båd

Næsten overalt på Zakynthos er det muligt at leje en båd for at udforske øen fra søsiden. Du kan leje både motorbåde og speedbåde. Vi anbefaler speedbåden, da de er lidt hurtigere og da det er timebaseret, får du set lidt mere.

Lej speedbåd på Zakynthos
Oplev turtle island

Vi lejede en speedbåd i Keri for at komme ud og se Turtle Island. (bare en ø med en strand, der ligner en skildpadde – der er ingen egentlige skildpadder på øen)
Vi fik oplevet Keri Caves og forsøgte at spotte skildpadder i vandet.

Vi gav 60 € for 2 timer. (2019)
De skulle blot se kørekort for at leje båden. Vi fik en hurtig introduktion på 5 minutter om hvordan båden styres, hvor vi måtte sejle mm. og så var vi good to go.

10. Keri Caves

Med en ø bygget af smukke hvide klipper og med det fantastiske krystalblåt hav er der rigtig mange muligheder omkring Zakynthos for at se klippeformationer, huler og det krystal blåt-farvet vand – og Keri Caves er ingen undtagelse.

Smukke Kyst og Grotter Zakynthos

Som nævnt ovenfor lejede vi vores egen speedbåd for at udforske disse på egen hånd og vi synes bestemt, det var det værd. Vi sejlede igennem klippebuer, ind i de mystiske huler og holdte en lille snackpause med tærene dyppet i det lækre vand.
Tip: Nyd bådturen lidt ekstra ved at medbringe dine egne drikkevare og snacks.

Du kan også hoppe på en af de mange turistbåde for at se Keri-hulerne, det vil koste ca. 18 € pp. (2019)

11. Cameo Island eller Wedding Island

Faktisk er denne ø kun inkluderet på listen, fordi det er muligt at tage nogle temmelig flotte fotos med den gamle træbro og den lille klippø i baggrunden.

Wedding island - Zakynthos seværdighed
Zakynthos Seværdigheder Wedding island

Vi fik af vide, at vi ikke kunne komme over på øen, men om det var fordi at der skulle til at foregå en ceremoni eller om det var i alt almindelighed, fik jeg ikke helt svar på.

Navnet på øen skyldes at man på den anden side af øen kan holde et lille privat bryllup. Med de perfekte omgivelse af hvide klipper og smuk sandstrand er det muligt at holde en lille smuk ceremoni.

12. Turtle Rescue Center

I Vasilikos i det sydøstlige hjørne af Zakynthos besøgte vi Turtle Rescue Center.
Et lille uslebet plejecenter drevet af frivillige til at hjælpe den berømte loggerhead skildpadde, der kan ses rundt om øen fra maj til oktober.

Turtle center Zakynthos
Information om skildpadderne

Desværre (eller heldigvis) havde centret ikke nogen skildpadder i tankene, da vi besøgte. Så det var kun muligt at se nogle små land- og haveskildpadder. Men der var god information og god fortælling om skildpadderne, hvordan centeret hjælper og hvordan vi (mennesket) forstyrrer deres livsstil.

13. Gerakas Beach

Fra den samme parkeringsplads som Turtle Rescue Center kunne vi gå ned til denne strand.

Af alle strande på Zakynthos seværdigheder-listen, så topper denne helt bestemt.
Med det gyldne pulveragtigt sand og lavt vand er øen sydligste strand, Gerakas, meget populær blandt både turister og skildpadder.

Gerakas Strand Zakynthos Seværdighed

Stranden er et beskyttet område i Zakynthos Marine Park.
I perioden, hvor skildpadderne begynder at kravle på land få at lægge æg, og babyskildpadderne klækker ud, vil der være vagter på stranden, for det vil være forbudt at opholde sig på stranden fra en halv time før solnedgang til en halv time efter solopgang.

14. Xigia Beach

En lille unik perle på den østlige side af øen. Xigia stranden presses ind af tre klipper og det krystalblå vand. Området er kendetegnet ved en svovlduftende aroma, der kommer fra de omkringliggende huler og skulle siges at have en helende egenskab.

Xigia Strand Zakynthos

Med sand under fødderne, en dejlig liggestol under palmeblade parasolen, udsigt til krystalblåt vand og mad og drikke til rådighed, så ville en halv dag på stranden her ville det ikke være så dårlig en idé.

15. Porto Vromi

En anden unik perle er; Porto Vromi. Det er et sted der ikke er kendt af mange, men vi er sikre på at det nok skal komme.

Zakynthos Seværdigheder Porto Vromi

Porto Vromi består kun af en lille stenet strand, en mad/drikke -vogn med siddepladser og en turbådoperatør. Det hele presset ind i denne lille bugt med de høje hvide klippevægge og med vuggende små-både i vandet.

Herfra kan du leje en båd eller tage med en turbåd til Shipwreck beach. (Det var her vi tog turbåden fra)

16. Poseidon’s ansigt

Vi ved godt denne er lidt spøjs, men den er alligevel lidt sjov at have med på listen – og vi ville jo dække alle Zakynthos seværdigheder.

Poseidons ansigt er en klippeformation, der ligner et ansigt der stirrer ned i vandet.
Det sidder i klippen på højre side, når man kommer ind i Porto Vromi.
På vores bådtur gemte de denne “attraktion” til allersidst, selvom den er en del af havnen.

Poseidons face
Sjov Zakynthos seværdighed
Kan du se ansigtet?

17. Ældste oliventræ på Zakynthos

Dette er måske også en lidt pudsig ting at have med, men det også en smule sejt.
Og når Kenneth nu er en kæmpefan af oliven, så skulle dette træ da lige ses og røres.

Gammelt Oliventræ Zakynthos

På “hovedgaden” mellem to skilleveje i den lille landsby, Exo Chora fandt vi det ældste levende oliventræ på Zakynthos. Det har forgrenet sig i to og ser måske lidt uhyggelig ud, men den 2000 år gamle dame leverer stadig gode smagfulde oliven. (2019)

18. Udsigtsposter

På vores tur rundt på øen så vi flere smukke udsigter, enten i form af bjerge, klipper eller ud over havet.

Roadtrip Zakynthos
Udsigt over Zakynthos

Så uanset om du lejer bil eller deltager på en gruppetur, vil der være flere førsteklasses stoppesteder på vejen for at tage billeder og nyde udsigten. Man kommer gennem smukke olivenlunde og vinmarker, charmerende græske landsbyer, og ved bjergsiden har du en smuk udsigt over landskabet og klippesiderne.

Kom med på eventyr!

Tilmeld dig vores rejseunivers, hvor vi skriver om rejser, oplevelser, udfordringer på rejser og mange andre spændende rejserelateret ting.
Vi rejser ud 2-3 gange om året i et par måneder til forskellige steder i verden.
Så kom med ud på eventyr!

Bonus: Seværdigheder der kan opleves fra Zakynthos

 • Tag en tur til Kefalonia. Fra byen Agios Nikolaus sejler færgen to gange om dagen til Pesada i den sydlige del af Kefalonia, som er en anden græsk ø.
  Det tager cirka 1 time.
  Det er muligt at tage med færgen om morgenen fra Zakynthos og vende tilbage om aftenen. 
  Desværre, så vi denne mulighed for sent og kom ikke afsted. Så vi har helt bestemt Kefalonia til gode.

   

 • Besøg Olympia. Hvis du er kæmpefan af De Olympiske Lege, er dette stedet for dig.
  Stedet her, er hvor de første olypiske lege blev afholdt.
  Tag færgen til Kyllini og tag på eventyr i et af de mest interessante antikke steder med Zeus-templet, Hera-templet og stadionet der kan dateret tilbage til det 8. århundrede f.Kr., hvor 45.000 mennesker jublede over de allerførste atleter.

Er du mere til en rejse på fastlandet, er du velkommen til at kigge forbi vores post: Eventyr og seværdigheder i det nordlige Grækenland.

Andre gode oplevelser på Zakynthos:

(reklamelink)

 

Zakynthos Seværdigheder

Vi håber virkelig, at denne guide til Zakynthos seværdigheder hjælper dig med at have en vidunderlig rejse til den smukke ø.
Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller bare synes, at denne artikel var nyttig, så skriv til os nedenfor – vi vil meget gerne høre fra dig.

Del gerne denne post på din:

Find mere om fantastiske Grækenland her:

Meteora Grækenland

Meteora – Et helt unikt landskab

På vores roadtrip i det nordlige Grækenland fandt vi et helt unikt og specielt område; kaldet Meteora.  På lodrette klipper af sandsten er der bygget

4 reaktioner

 1. Hej i to , tak for svar
  super i vil minde folk om fælderne på rejsen
  vi måtte betale en lille tusse for den extra oplevelse med Visa kortet
  Det var også det vi måtte slippe for solstole til os fem på Gerakakas strand , en frastødende mand med stort pengebundt i hånden var Konge på stranden , det fik alle at mærke hvis de lagde et håndklæde i nærheden af hans udlejning
  Vi elsker Grækenland og lader ikke et par dårlige repræsentanter for landet ødelægge lysten til andre besøg
  Tak for jeres arbejde og hilsen fra de fem

  1. Hej Stig
   Åh, vi kender alt for godt til disse “konge-typer”. Vi har mødt rigtig mange af dem på vores rejser… ikke så meget i Grækenland, men rigtig meget i Mexico.
   Der er vi bare begyndt at gå igen (lidt demonstrativt), når nogle vil have penge for ting der egentlig burde være gratis. 🙂
   Endnu engang tusind tak fordi I læser med!
   Rejsehilsner fra os

 2. Hej i to
  Vi tog fem af sted med store drømme, havde lejet bil hos Discover, men i lufthavnen skulle vi hente bilen nede af vejen hos Auto Union.
  Føj for en oplevelse, vi havde alle typer kort der kunne betale, men nej det var førerens de ville have, han havde et visa dankort, det ville de ikke have, vores fejl at han ikke havde fået den oplysning, men penge på alle kort havde vi.
  Efter dette fik vi en svada om hvad vi ikke måtte, alt ved strand dårlig vej og det mindste sand i bilen og lign osv, vi var hver dag angst for andres parkeringer ved vores bil, turde kun bruge den mindst muligt.
  Når det er sagt var vi glade for jeres tips til at se dejlige steder på øen, herligt i skriver om jeres ture.
  Venlig hilsen Stig og følge

  1. Hej Stig og Co.
   Allerførst vil vi sige tak fordi du/I læser med på bloggen.
   Dernæst er vi kede af at læse om jeres oplevelse. Vi har også lært på den hårde måde at det KUN er førens kreditkort udlejningsfirmaerne vil have. Det er så fjollet.
   Men vi synes ikke at det er pænt af dem at gøre jer nervøse ved at leje bilen. Det har vi aldrig været ude for.
   Som vi også skriver i posten, så lejer vi altid igennem Discover Cars… vi kører lige nu også i en bil i Sydafrika booket igennem dem – uden problemer… endnu…
   Så derfor er vi kede af at du/I har haft sådan én skidt oplevelse… vi tænker at skrive en post der handler om det med at leje bil i udlandet og hvad man skal være opmærksom på. Den kommer desværre en smule for sent til jer, men vi håber at andre kan få glæde af den.
   Men vi er selvfølgelig glade for at I kunne bruge bloggen til inspiration til at komme rundt og finde de skønne steder øen har at tilbyde.
   Rejsehilsner fra Kenneth & Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *