40 rejsegave idéer – Inspiration til rejsende venner og familie

Vi har samlet en liste over spændende rejsegave ideer til globetrotteren i dit liv!

Fra super praktisk rejseudstyr til smukke gaver til hjemmet – så er denne guide fyldt med gode og brugbare gaver til rejsende, der rent faktisk vil blive brugt og holdt af.

Så hvis du mangler inspiration til en, der skal ud at rejse eller som elsker at rejse, er du kommet til det rette sted!

Uanset om du leder efter rejsegave til venner eller familie, der skal ud at rejse, noget sødt til kæresten der skal ud på eventyr eller en oplevelse til en speciel person i dit liv, der bare har alt. Så er vi sikre på at vi kan hjælpe dig her.

Du kan her finde en masse både store og små rejsegaver til rejsende venner og familie, der fortjener en helt særlig gave.

Rejsegave til jul

Hvis du selv elsker at rejse, er denne liste også et godt sted at få lidt inspiration til hvad der skal på ønskelisten i år.

Som hyppigt rejsende afspejler denne liste af nyttige og praktiske gaver, hvad vi selv bruger på vores rejser, hvad der er i vores hjem og hvad der står/har stået på vores egen ønskeliste.

Så uanset hvem du har i dit liv der er på vej ud på deres næste lækre eventyr – venner, kæreste eller familie finder du her 40 gode rejsegave idéer til hende eller ham!

Du kan nedenfor hoppe til forskellige sektioner for at se den bedste gave til din yndlingsrejsende eller bare begynde at skrolle 🙂

Læs lige…
Vi håber at du synes om nedenstående rejsegave idéer. Vi har arbejdet grundigt på at sammensætte listen til dig.
Hvis du finder den inspirerende og hjælpsom i din søgning efter en god rejsegave, håber vi at du vil være med til at støtte os. Dette gør du ved at bruge vores reklamelinks, når du køber nogle af nedestående gave forslag (og/eller andet på siderne.) Dette koster ikke ekstra for dig.
Vi har mærkeret alle reklamelinks med *.
Tak på forhånd 🙂

Hvad søger du af rejsegaver

Tilmeld dig vores rejseunivers, hvor vi skriver om rejser, oplevelser og udfordringer, samt konkurrencer og mange andre spændende rejserelateret ting.

Opbevaring & Organisering

Vi har samlet nogle gode praktiske ting, som kufferter og rygsække som vi selv har benyttet og stadig bruger på vores rejser. 

Derudover så har vi også samlet nogle andre gode ting, som vi også har med, såsom drybag, pakposer og organiseringstasker – vi rejser aldrig uden!

Sort Kuffert fra Epic

En super lækker kuffert der er parat til at blive taget med ud i verden. Den er bedst i test og kommer med 5 års garanti. Derudover kan den fåes i 3 forskellige størrelser.

Montane Azote rygsæk

Vi bruger selv rygsække som disse som håndbagage. Størrelsen er rigtig fin og kan have alt hvad man behøver at have med på en god flyvetur.

Dry bag

Vi rejser aldrig selv uden vores drybag. Den er perfekt til ture på vandet eller på stranden. Og stor nok til håndklæder, snorkelgear og ekstra tøj, som drybag´en holder tørt.

Rejsetoilettaske

En fin størrelse rejsetoilettaske, hvor der er plads til de essentielle ting, man har brug for på en rejse.

pakkeposer

Sæt med pakkeposer, 4 dele

Vi er selv kæmpe fan af pakkeposer. Det er nemt at pakke, der er styr på kufferten og der er også styr på tøjet, når det skal findes.

Organiseringstaske til elektronik

Denne organiseringstaske til alt elektronikken er virkelig god, når man rejser med diverse elektroniske dimser. Så er der bare styr på det.

Rejseopbevaring af ledninger

Hvis man som os rejser med rigtig meget elektronik er sådan en taske virkelig god. Istedet for ledningerne ligger og roder alle vejne - så har man dem samlet pænt her.

Sødt lille smykkeskrin

Hvis du rejser med smykker kender du sikkert alt til kludrede halskæder og en mistet ørering. Nu kan smykkerne samles i et fint lille rejseskrin -lige klar til brug. Fåes i flere farver.

Nyttige rejsegaver – eller måske en smagssag 🙂

Vi har her samlet en god liste over ting man kan have brug for på en rejse eller som din rejseven måske kunne tænke sig.

Ligegyldigt om du kender en stor kaffedrikker, en fan af smukke smykker, en der behøver et lækkert håndklæde eller noget helt fjerde, så er vi sikre på at du også i denne kategori kan finde lidt rejsegave inspiration.

Microfiber håndklæde

Dette hurtigtørrende håndklæde er virkelig lækkert og en god størrelse at have med på en god rundrejse. Så kan der både bades i vandfald og ved stranden. Fåes i flere farver.

Rejse hårtørrer

Hvis man er afhængig af lækkert tørt hår, så er en rejse hårtørrer bestemt en god rejsegave. Den er lige til at klappe sammen og lægge i tasken.

Minipresso espressobrygger

Kender du en kæmpe rejsende kaffefan, så er denne Minipresso gaven du bør overveje. Med håndkraft kan man lave sin egen fantastiske kaffe på næste store eventyr.

Luksus Memory Foam Nakkepude

Vi er alle forskellige - nogle ønsker en luksus nakkepude og andre kan klare sig med mindre. Men den vil helt sikker være behagelig og komfortabel at rejse med.

4Ocean vandflaske

Undgå engangsplastikflasker! Denne 4ocean genanvendelig flaske kan indeholde 740 ml. væske. Husk at bruge koden REJSEKOMPASSET20 for at få 20% på dit køb.

Tørklæde

Det er altid dejligt at have et tørklæde med på rejser. De kan bruges til at putte sig ind i, på kolde bus -og flyrejser og til at hygge med på kølige aftener.

Smykker med verden

Flotte smykker med verden. Vælg mellem ringe, armbånd og øreringe i sølv eller forgyldt. Smykkerne er designet byBiehl.

Pasholder

En smart og praktisk pasholder fra EPIC. Så du kan opbevare dit pas og vigtige dokumenter sammen. Samt plads til eventuelle kort.

Kuffertmærke

Der skal altid et kuffertmærke på din bagage, når du skal ud og flyve. Disse kuffertmærker i kunstlæder er fint til jobbet.

Alt det elektroniske

Hvis du kender en globetrotter der elsker at rejse, så elsker vedkommende helt sikkert også at tage billeder og filme sine oplevelser. 

Vi rejser selv med rigtig meget elektronik, lige fra computere til flere kameraer, til undervandskamera og vores nyeste erhvervelse er den skønne DJI Mini 2, som du også kan finde på listen.

Din favorit rejsende vil helt sikkert ikke blive skuffet over en rejsegave fra denne katagori.

GoPro HERO 11 Black

Nyeste Gopro er et super lækkert lille kamera, der er perfekt til de hurtige optagelser og er et perfekt undervandskamera (husk blot at tilkøbe "huset" til under vand)

DJI Mini 2 drone

Med sine kun 249g er den lille, men en super fin drone. Den kan optage i 4K og har en god flyvetid på 31 minutter. Vi elsker det cinematiske look vi kan få med vores drone.

GreyLime Powerbank

GreyLime Power Stone II powerbanken har en kapacitet på 10400mAh. Virkelig lækkert design og power til at oplade mobilen op til flere gange med Quick Charge.

Rejseadapter

Med disse rejseadaptere kan du rejse over hele verden med blot én enkelt eladapter. Den passer til alle kontinenter, og det eneste du skal gøre er, at skubbe det nødvendige stik i, som passer til din destination.

Bose høretelefoner

Disse lækre trådløse Bose 700 støjreducerende around-ear høretelefoner er fantastiske ombord på fly og som kan give en fantastik god lydoplevelse. Eminent noice cancellation og super komfort.

Bluetooth højtaler

Kender du én der er så glad for musik at vedkommende har det med sig overalt, så er denne lille smarte bluetooth højtaler fin at tage med på rejsen og den er også vandtæt, så den kan komme med til stranden.

Til vente –og hyggestunder

En garvet globetrotter kender helt sikkert til ventetider – og har sikkert ventet sin del ved diverse busstationer, lufthavne og ved andre transportformer.

Så alle rejsende ved hvor vigtigt der er, at medbringe noget på rejsen til at få tiden til at gå lidt hurtigere. Vi medbringer selv spil og læsning på vores rejser.

Nedenfor kan du finde nogle bøger, spil og andre kreative ting, der kan være skønne at bruge tid på.

Lonely Planet´s Ultimate Travelist: Colouring Book

Til din kreative rejsende er denne perfekt. Farvelæg verdens 100 bedste steder, som er kåret af Lonely Planets rejseeksperter. Bogen lader kreativiteten slå sig løs og omfavne den farverige eventyrlyst.

Gennem Alle Verdens Lande af Jakob Øster

Efter knap 30 års rejser blev den 47-årige Jakob Øster i 2019 den yngste dansker, der havde besøgt alle verdens 196 lande og 7 kontinenter. En god bog fyldt med vilde røverhistorier og utrolige fortællinger.

Quizzone Quickie spil - Rejsefeber

Spørgsmålspillet til ham/hende, der elsker at rejse og ved meget om verden. Se hvem der er den største globetrotter og ved mest om alle de spændende seværdigheder og eksotiske rejsemål der er derude.

Politikens Turen går til... bøger

Siden 1952 har de røde rejsebøger Turen går til... fra Politiken været en trofast rejseven for mange, inkl. os selv. I bøgerne findes tips til spændende seværdigheder, små sidegader og hyggelige caféer der skal opleves.

1000 places to see before you die

For en stor globetrotter, er denne bog enormt spændende og inspirerende. Vi vil alle gerne se alle de spektakulære, eventyrlige, fantastiske og unikke steder, som vores verden har at byde på.

Lonely Planet rejsebøger

Nogen tyr til Turen går til...bøgerne og andre finder meget mere inspiration i de flotte blå Lonely Panet rejsebøger. Bøgerne er skrevet på engelsk, men har en masse gode og spændende inspiration.

Til hjemmet

Det er næsten en dille, det der med verdenskort. Hvis du kender en meget rejseglad person, så finder vedkommende sikkert en stor fascination i verdenskort og globusser.

Dette ser vi også i rejsendes hjem (hvis de altså overhovedet har et hjem)
Der skal gerne hænge flotte verdenskort på væggene i alverdens afskygninger med og uden pins og globusser både stående på bordet, men hvad med et hængende på juletræet – det er da episk.

Verdenskort i træ

Et lækkert kunstværk der er skabt af passionerede rejsende, der elsker at mindes deres rejser, mens de slapper af derhjemme. Kan fåes i forskellige træsorter og med pins, så du kan sætte dine destinationer på kortet.

Globus med lys

Globussen er en perfekt til ham/hende der elsker at rejse og planlægge næste rejse. En klassisk globus med lys i et enkelt design som de fleste globetrottere vil kunne lide. Tydelige farver og med tekster på dansk.

Verdenskort tapet

Hvor sejt ville det lige være at have hele verden, lige dér, på den tomme hvide væg. Tapetet klistres op som alm. tapet og du kan nyde alle verdens lande fra spisebordet eller evt. inde i soveværelset.

Julekugle med verden

Super flot julekugle der fint kan hænge på juletræet og minde om en fantastisk verden derude. Ved købet støtter du en rigtig god organisation, der støtter verdens skove og halvdelen af beløbet går ubeskåret til skovene

Skrabe verdenskort

Med dette cool verdenskort, kan man som rejsende holde styr på, hvor på kloden man har været. Verdenskortet er sort og guld, men efter et par rejser og der skrabes de lande der er besøgt, vil det blive farverigt.

Rejsegaver med en tanke

Ikke alle går op i gaver og ønskelister, men derfor kan der godt være nogle gode ting at give alligevel – og så kan nogle af dem gøre noget godt for vores verden samtidig.

Eller det kan være at du kender en der rejser hele tiden, som bare kunne bruge nogle oplevelser i verden eller et adgangskort til lounges rundt om i verden – det vil ikke være dårligt.

Vi har her samlet nogle rejsegaver du kan give med god samvittighed og som måske kan give nogle fantastiske oplevelser derude.

USA National Park Pas

Kender du nogle der skal til det mægtige USA, så kunne et National Park Pas måske være en god gave at give. For 80$ kan man besøge alle parker man kommer i nærheden af på 12 måneder. Der spares mange penge med dette kort, selv med en tur i det vestlige USA.

4Ocean armbånd

Støt vores verdenshave på den bedste måde, ved at give et armbånd i gave fra 4Ocean. De flotte armbånd er lavet af det plastik der samles op fra havene. Der er forskellige armbånd at købe - og husk at bruge koden REJSEKOMPASSET20 for at få 20% på dit køb.

Go Dream oplevelsesgavekort

Med et gavekort fra Go Dream, kan du vælge at give en oplevelse, som f.eks et faldskæmsudspring, helikoptertur eller en tur i luftballon. Eller du kan også give et lækkert ophold på en dansk kro eller måske et hotelophold på et europæisk hotel.

Donation til WWF

Kender du en der elsker det fantastiske dyreliv vi har rundt på kloden, så er en donation til WWF den ultimative gave til din rejsende dyreelsker. Beløbet går til at redde truede dyr, bevare regnskoven og beskytte vores verdenshave.

Priority pas

For en globetrotter, der opholder sig i mange lufthavne mange gange om året er et Priority Pass nok det der står højst på ønskelisten. At kunne opholde sig i lækre lounges inden eventyret sådan rigtig starter vil være det optimale for alle rejsende.

Get Your Guide gavekort

Get Your Guide er en af de førende oplevelses arrangører på markedet. De har lækre oplevelser over hele verden. Der kan både gives et gavekort på et beløb, men du kan også finde en oplevelse på en destination og give den som gave.

Vi håber at du med denne artikel kan finde inspiration til en rejsegave til globetrotteren i dit liv. Eller hvis du er globetrotteren – at der kom nogle gode ting på din ønskeliste.
Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller bare synes, at denne artikel var nyttig, så skriv os en kommentar nedenfor – vi vil meget gerne høre fra dig.

Del gerne denne post på din:

Find lækre rejser her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *